IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:09 | 19 октомври 2018
Обновен: 13:28 | 12 април 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 октомври 2018 (СТРЕЛЕЦ)

Избягвайте някакви специални очаквания свързани с важни за вас събития

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 22 - 28 октомври 2018 (СТРЕЛЕЦ)

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица преди всичко трябва да останете реалисти.

Избягвайте някакви специални очаквания свързани с важни за вас събития, решения или промени.

 

Това не означава, че нещата няма да се случат по най-добрия за вас начин, но е възможно прибързано да кажете нещо или да реагирате емоционално, което да внесе смут в цалата ситуация.

 

Пътуванията с любим човек, по семейни причини или заради среща с ваша любов ще са твърде пренапрегнати и това може да предизвика неконтролируема реакция от ваша страна, в една определена ситуация.

 

Както виждате сега ще бъде важно да останете здраво стъпили на земята, да имате премерени емоционални реакции и да внимавате с обвиненията или оплакванията си.

 

През тази седмица едно разочарование от действията или коментарите на млада жена, могат да ви провокират да вземете решение за раздяла с нея или да игнорирате нейните опити за контакт с вас.

 

Като цяло по-голямото напрежение през седмицата ще бъде в дома ви, поради битови проблеми, повече задачи, които ще трябва да свършите за кратко време, поради неприятни метеорологични условия и др.

 

Мъжете Стрелец може да преживеят разочарование или се поставят в една неловка ситуация чрез една лъжа или хитрост.

Коментари

Новини Варна