IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:09 | 12 ноември 2018
Обновен: 12:47 | 9 април 2024

2019 – годината на Земния глиган (Тигър)

Вижте какво ви вещаят звездите според китайският хороскоп

По материала работи: Деян Михайлов
2019 – годината на Земния глиган (Тигър)

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019 г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе).
Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

 


Тигър


И родените под знака на Тигъра ще се радват на прекрасна година. Ще се чувствате непобедими и готови да завладеете целия свят. И не стига това, но и до каквото се докоснете през 2019-а ще се превръща в злато, тоест годината ще ви донесе материални успехи. Просто трябва да се концентрирате и да насочите енергията си в тази посока. Годината на свинята ще е щастлива за Тигъра и в любовта. Свещи, романтични вечери, цветя, шоколад и много любов – така ще премине тази година за тях. В професионален план годината няма да е особено успешна, ще е дори трескава, но пък няма да е невъзможно да овладеете трудните ситуации. Просто дръжте финансите си под око и се предпазвайте от безсмислени харчове.

Коментари

Новини Варна