IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:03 | 8 февруари 2019
Обновен: 13:29 | 7 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - БЛИЗНАЦИ

Ще обсъждате действия или ангажименти от финансов характер

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще обсъждате действия или ангажименти от финансов характер, които ще имат връзка с дете или с млад човек от семейството ви. Тези действия определено ще бъдат за нещо хубаво и важно за бъдещето. 


През тези дни обаче ще възникне необходимост от един по-голям разход за дома или за ваш роднина, който ще създаде временно притеснения и паника, докато намерите рационално разрешение на тази ситуация. 


Възможно е възникването на битов и друг проблем в дома ви, който също да изиска разход на средства за ремонт или покупка на неотложни неща. 


През тази седмица ще бъдете много оптимистично настроени за настоящата си любовна връзка или ще създадете такава, която ще ви даде големи надежди за перспективно развитие.  За съжаление някои коментари или необмислени действия на партньора ви ще ви натъжат или предизвикат объркване на чувствата ви. 


През тази седмица възникването на нови събития ще ви върне към минали подобни преживявания и ще се опитате да действате сега на база опита, който вече сте преживяли.

Коментари

Новини Варна