IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:12 | 8 февруари 2019
Обновен: 13:05 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - РИБИ

Ще сте склонни да си разменяте съобщения, да разговаряте по телефона или да използвате други средства за контакти

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще сте склонни да си разменяте съобщения, да разговаряте по телефона или да използвате други средства за контакти, за да се сближите отново с хора от миналото си. 


Възможни са срещи с хора от миналото ви, като съученици, бивши колеги или съседи и други. 


През седмица избягвайте да давате скъпо струващи вещи за ползване от деца или млади хора, на които им липсват достатъчно умения за да ги използват правилно. 


Седмицата може да бъде много специално за любовните ви отношения независимо дали имате такива в момента или сте в процес на търсене на своята сродна душа. И в двата случая съдбата ще ви даде това, което заслужавате и което е най-доброто за вас. 


Тази седмица ще бъде благоприятна за вас по отношение на различни финансови дела, юридически ангажименти свързани с пари, за подялба или повишение на доходите ви и други. 


Мъжете до 35-годишна възраст да внимават при покупка на важен и вещи за дома или за работата си и да не прибързват преди да са направили достатъчно добро проучване на цени и качество на целия пазар.

Коментари

Новини Варна