IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:09 | 8 февруари 2019
Обновен: 10:16 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - СТРЕЛЕЦ

Неочакваните действия или коментари на мъж ще ви накарат да се замислите върху истинската причина, за това което преживявате

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица неочакваните действия или коментари на мъж ще ви накарат да се замислите върху истинската причина, за това което преживявате. 


Възможно е този мъж да се опитва да ви впечатли по някакъв начин, да компенсира свое негативно действие от близкото минало или да има някаква друга причина. 


През тези седем дни някои от вас ще се зарадват или облагодетелствуват от пари, които ще получат чрез млад мъж, най-вероятно член на собственото ви семейство. 


Въпреки някои благоприятни тенденции на тази седмица, вие не трябва да губите контрол върху реалността, тъй като вероятността да попаднете в сложна ситуация или да преживеете загуба е твърде реална и ще бъде вследствие на ваши самонадеяни или необмислени действия. 


Седмицата вещае неочаквано развитие в лечението на човек, когото познавате. През тази седмица избягвайте спорове или конфликти свързани с пари, тъй в края на краищата ще ви се наложи да отстъпите или да направите някакъв компромис.


Това ще бъде благоприятна седмица за мъжете до 35-годишна възраст, които ще имат възможност да получат пари, да разрешат свои финансови проблеми или да договорят по-добро заплащане работата си.

Коментари

Новини Варна