IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:02 | 8 февруари 2019
Обновен: 03:45 | 7 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - ТЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с неочаквани проблеми в семейството си

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще се сблъскате с неочаквани проблеми в семейството си, които може да са вследствие липсата на откровена комуникация с роднини или с хора, които имат някакви отношения с вашето семейство. 


Такива недоразумения, недомлъвки или опити да се манипулира дадена ситуация ще дадат сериозно отражение върху хармонията в семейните ви отношения. 


През седмицата ще ви изненада подарък или вие ще вземете неочаквано решение за покупка за дома си или лично за вас.  През тази седмица ще ви посети в дома ви жена или вие ще направите посещение в дома на жена, като за това може да имате конкретен повод или просто да имате желание да прекарате известно време в приятна компания. Като цяло контактите ви с жени ще ви донесат полезна информация и приятни преживявания. 


През тези седем дни някой ще провокира умишлено търпението ви предизвиквайки ви към конфликт, в който ще изгубите контрол върху думи и емоции и умишлено ще бъдете поставени в злепоставяща ви пред други хора ситуация. 

Коментари

Новини Варна