IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:11 | 8 февруари 2019
Обновен: 13:41 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - ВОДОЛЕЙ

Ще се запознаете с човек, който ще внесе объркване във вашите мисли, идеи или планове

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари 2019 - ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще се запознаете с човек, който ще внесе объркване във вашите мисли, идеи или планове. 


През тази седмица ще преживеете житейска раздяла с мъж на 35-годишна възраст, който може да бъде роден под знака на Козирог, Дева или Телец или да има такъв асцедент. 


Тази седмица ще бъде напрегната за домашните ви дела и отношения, тъй като е възможно да възникне здравословен проблем на роднина, който ще изиска по-дълго време за лечение. 


Някои от вас ще преживеят нежелана промяна на жилище или ще им се наложи да разрешават неприятен проблем със съседи, наематели или хазяи. 


Добро развитие през тази седмица ще имат вашите професионални или бизнес контакти, чрез които ще възникнат нови интересни идеи или ще намерите нови пазари за вашата продукция. 

 

Възможно е получаване на пари чрез документ, банка или онлайн превод. 


През седмицата ще възникне неприятно противоречие жена от кръга ви роднини, която ще се опита да стопира осъществяването на ваше желание или идея. 

 

Жените на 35 годишна възраст ще имат повече напрегнати дни в семейството си, което може да се дължи на промени, които се реализират в момента и които дават някакво отражение върху всички членове на дома.

Коментари

Новини Варна