IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:12 | 18 февруари 2019
Обновен: 00:03 | 11 април 2024

Проклетията на зодиите (Риби)

Научете добрите и лошите страни на човека, според зодиакалният му знак

По материала работи: Деян Михайлов
Проклетията на зодиите (Риби)

Лъвовете са водачи, Везните – справедливи, а родените под знака на Дева – безупречно чисти и подредени. Чували сме за добрите страни на тези и други зодиакални знаци. Но наясно ли сме с лошите? Кой е капризен, кой – инатлив, и кой – направо кошмарен? 

 

Риби - Завистливи и равнодушни


Имате репутацията на предан болногледач, но щом някой се оправи и си стъпи на краката, започва да ви гони луда завист. Смятат ви за състрадателен, но криете равнодушие до жестокост - ако някой вика за помощ, казвате си, че това не ви засяга и не ви е работа да се намесвате.
Изглеждате безпомощни и уязвими, но не сте – добре използвате преимуществата на мъченичеството. Всеки, който има работа с вас, трябва да си носи записващо устройство, защото ще отречете всичко, за което преди две минути сте се споразумели.


Най-големият порок

Завист. Смятате, че сте щели да стигнете далеч, но родителите и всички останали са ви попречили.
 

 

Любов

Обичате някой да се грижи за вас, но не отказвате да се възползвате, ако ви падне възможност. Любовниците ви капитулират пред оцъклените очи на 2000-те плюшени играчки, които сте струпали в спалнята си.
 

Приятелство

Интересува ви количеството и плувате сред огромен брой познати. Не задържате дълго вниманието си върху наличните най-добри приятели и постоянно търсите нови.
 

Подходяща професия

Световен диктатор - единственият начин да превърнете фантазиите си в реалност.

 

 

Коментари

Новини Варна