IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:09 | 18 февруари 2019
Обновен: 07:18 | 15 април 2024

Проклетията на зодиите (Стрелец)

Научете добрите и лошите страни на човека, според зодиакалният му знак

По материала работи: Деян Михайлов
Проклетията на зодиите (Стрелец)

Лъвовете са водачи, Везните – справедливи, а родените под знака на Дева – безупречно чисти и подредени. Чували сме за добрите страни на тези и други зодиакални знаци. Но наясно ли сме с лошите? Кой е капризен, кой – инатлив, и кой – направо кошмарен? 

 

Стрелец - Безразсъдни комарджии


Безразсъдни, нагли и скандалджии, вие сте хулиганите и комарджиите на зодиака. Играта на всяка цена. Руска рулетка? Я ми подай калашника!
Стрелецът троши бариерите, дори и поставените за негова сигурност. Ако съзре обвързване на хоризонта, се изпарява яко дим. Нетактичен е. Ако приятел загуби крака си в инцидент, предизвикан от него, ще попита може ли да му вземе маратонките.

 

 

Най-големият порок

Всички може би, но сластта и лакомията доминират, защото не можете да устоите на изкушението да си угаждате.
 

 

Любов

Не могат да ви обвинят в липса на ентусиазъм, но не всеки може да сменя летящия трапец с вашата лекота. Трудно схващате, че страстта е по-важна от това да се потиш.
 

Приятелство

Повърхностен и неподбиращ (предпочитате да наричате това спонтанност), бихте се чифтосали с всеки, но не за дълго, за да не ви обвържат.
 

Подходяща професия

Каскадьор – опасност е фамилното ви име. Наемник – да убиваш непознати, е толкова вълнуващо.

Коментари

Новини Варна