IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:07 | 18 февруари 2019
Обновен: 20:12 | 25 април 2024

Проклетията на зодиите (Везни)

Научете добрите и лошите страни на човека, според зодиакалният му знак

По материала работи: Деян Михайлов
Проклетията на зодиите (Везни)

Лъвовете са водачи, Везните – справедливи, а родените под знака на Дева – безупречно чисти и подредени. Чували сме за добрите страни на тези и други зодиакални знаци. Но наясно ли сме с лошите? Кой е капризен, кой – инатлив, и кой – направо кошмарен? 

 

Везни - Мързеливи и сметкаджии


Непостоянство, леност, крайности – от това са направени Везните. Удивително неспособни да вземат решения. Безделници.
За тях важи поговорката “Вода гази, жаден ходи”. Плетат интриги, но излизат чисти от кашите. Мусят се, когато им потънат гемиите.
Вие не можете да изберете едно нещо, ако това значи да се лишите от друго. Неслучайно се двоумите между два разкошни подаръка – знаете, че ако протакате колебанието си, в крайна сметка ще получите и двата.

 

Най-големият порок

Самолюбие, алчност, мързел. Везната не може да се спре само на един дефект…
 

 

Любов

Вие ласкаете плячката си, флиртувате, правите мили очи, но не допускате разюздан похот, за да не се потите и да не изгубите контрол. Често ви движи интересът.
 

 

Приятелство

“Далеч от очите – далеч от сърцето” – постоянно и с лекота зарязвате хората. Причината – най-добрият приятел сте си вие и само вие.
 

Подходяща професия

Моден дизайнер – може да накарате и най-успелите да изглеждат смешни и отвратителни. Имиджмейкър - превръщате всяка мръсотия в злато. 

Коментари

Новини Варна