IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:03 | 22 февруари 2019
Обновен: 20:52 | 23 март 2024

Седмичен хороскоп 25 февруари - 3 март 2019 - БЛИЗНАЦИ

Ще имате ангажимент свързан с вашето собствено или на близък човек здраве

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 25 февруари - 3 март 2019 - БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате ангажимент свързан с вашето собствено или на близък човек здраве. 


Това ще бъде важен ангажимент, който не бива да отлагате, или който ще има някакви последствия като последващо лечение и други. 


Като цяло седмицата вещае повече динамика в контактите ви хора извън дома, с които ще обсъждате или разрешавате важни за семейството или за работата ви въпроси. 


Седмицата обещава да бъде много натоварена, много напрегната, понякога с необходимост да вземете разумни решения свързани с отлагане на някои от ангажиментите ви, поради физическа невъзможност да се ангажирате с тях. 


Емоционално ще бъдете нестабилни, което ще бъде причина за различни спадове и върхове в настроението ви. 


През тази седмица една нова личност в кръга ви от познати ще бъде причина за размисъл за нейната лоялност и коректност, до колко може да се доверите или да разчитате на този човек. 


Всъщност успехите и хубавите неща през тази седмица ще дойдат по линия на непознати или нови хора в живота ви. Финансово ще възникне стресов момент свързан с по-голяма разход, който може да предизвика затруднение и търсене на кредит или оптимизиране на семейния ви бюджет.

Коментари

Новини Варна