Седмичен хороскоп 25 февруари - 3 март 2019 - ДЕВА
Бъдете внимателни предимно в личните си отношения
Публикувана: 22 Feb 2019 | 0:06

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица бъдете внимателни предимно в личните си отношения с хора представители на зодия Риби, Скорпион или Рак. 


Възможно е те да ви зарадват с новина, предложение или нещо друго, но зад това да се крие нещо, което тепърва ще ви бъде притеснение, проблем или разочарование. 


Седмицата ще създаде напрежение между вас и ваше собствено дете или друг млад човек от семейството ви, като това особено силно ще бъде изразено, ако те са родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. 


Това няма да доведе до прекратяване на отношенията ви или друга драматична ситуация, но ще бъде причина за кратък или по-дълъг емоционален дискомфорт. 


Тази седмица ще бъде важна за професионалното ви развитие. В случай, че работите с пари, бъдете внимателни за да не допуснете грешка или недоглеждане, което след това да ви коства някаква загуба или допълнителна работа. 


Това ще бъде неблагоприятна седмица за разговори свързани с по-високо заплащане или по-добри финансови условия при сделка. 


Събитията през тази седмица ще поставят на изпитание младите мъже родени под този зодиакален знак, както и жените над 35 годишна възраст, като тези неща ще имат някаква връзка с техни минали преживявания.

Коментари ( 0 )