Седмичен хороскоп 25 февруари - 3 март 2019 - ЛЪВ
Ще възникне неочакван проблем, който ще ви създаде по-голямо притеснение
Публикувана: 22 Feb 2019 | 0:05

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще възникне неочакван проблем, който ще ви създаде по-голямо притеснение или ще бъде причина за здравословно неразположение. 


Възможни са грижи свързани със собственото ви здраве, като посещение при лекар, зъболекар или друг специалист. Изненадите през тази седмица ще ви създават моменти на безпокойство, независимо дали са положителни или не. 


Това ще бъде благоприятна седмица за разговори или действия свързани с наследство, имот или финансови ресурси, които са притежание на ваши родители и други. 


Нестабилното и неясното положение на някои брачни отношения ще доведе до по-сериозно обмисляне на една раздяла или развод. 


През тази седмица независимо ангажираността със собствените ви проблеми, ще ви се наложи да обърнете внимание и на други хора, които ще ви потърсят за да споделят свои неприятности, и които ще имат нужда от вашия съвет или помощ. Избягвайте да се фокусирате единствено върху собствените си проблеми и помогнете на другите, ако това е според възможностите ви. 


Генерално погледнато върху цялата седмица, вие може да бъдете поставени в групата от хора, на които ще им бъде даден късмет през тези седем дни, които ще имат възможността да реализират поне една промяна или нещо ново в живота си или други неща, за които сте имали очакване.

Коментари ( 0 )