Седмичен хороскоп 25 февруари - 3 март 2019 - СКОРПИОН
Ще възникне конфликт с човек от кръга ви приятели
Публикувана: 22 Feb 2019 | 0:08

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще възникне конфликт с човек от кръга ви приятели, който може да се развие много неприятно и да ви предизвика да вземете решение за приключване на вашите отношения. Тук разбира се, не става дума само за романтични такива. 


Плановете и очакванията, които имате за домашните си дела през тази седмица вероятно няма да имат благоприятни обстоятелства за реализация. 


В този случай вие ще трябва да ги преразгледате отново, за да прецените кои са постижими и кои не. 


Това ще бъде благоприятна седмица за преместване от едно жилище в друго. 


През тази седмица ще мислите какво бихте могли да направите за семейството си до края на годината си, като това ще включва различни идеи свързани с ваши деца за родители, брачен партньор и други. 


За тяхната реализация вие ще трябва да разчитате и на помощта на съответните хора, но инициативата ще дойде от ваша страна. 


Тази седмица вещае важно събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, вероятно от кръга ви близки или по-далечни родственици. 


Неприятно събитие или вид загуба в живота на мъж, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец или с такъв асцендент ще бъде причина за моменти на тъга.

Коментари ( 0 )