IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
21:39 | 22 март 2019
Обновен: 21:53 | 28 март 2024

По-развратни в леглото – защо да го правите от време на време?

За много хора секс играчките са табу

По материала работи: Пламен Янков
По-развратни в леглото – защо да го правите от време на време?

За много хора проблемите в сексуалния живот не бива да се обсъждат, а по-скоро да останат в рамките на дома. За тях секс играчките са нещо непознато, а разговорите за горещите сцени от филма „50 нюанса сиво“ са си направо табу.

 

Въпреки че не си го признават, някои мъже и жени се вдъхновяват за нови усещания в леглото, когато попаднат на по-развратен партньор. Въпросът е докъде биха стигнали в експериментите в секса.

 

Истината е, че всеки има поне един приятел или приятелка, който разказва как е използвал кожен камшик, как са му връзвали ръцете или са му правили френска любов на по-нестандартно място. Според проучване за нагласите в секса сред американците, проведено през 2015 г., повече от 22% от сексуално активните възрастни участват в ролеви игри, докато над 20% са онези, които по време на секс са позволили да бъдат вързани или напляскани, пише tialoto.bg.

 

Друго проучване в САЩ пък показва, че повечето искат да бъдат по-развратни и търсят начини да разнообразят интимните си взаимоотношения. Споменавайки за разврат, много хора имат погрешно схващане, че става дума за господството на мъжа, за подчинение, садизъм и мазохизъм, но това съвсем не е така. По-нестандартният секс може да бъде едно невероятно преживяване, стига и двамата да го желаят.

 

Ролеви игри

Една от най-често срещаните форми на извратен секс е създаването на въображаеми сценарии, в които двойката, а понякога и тройката, да участва. Понякога възбудата липсва, защото мъжът и жената са в познатата обстановка в тяхната спалня, правят секс в една и съща поза всеки път, понякога дори машинално. Ако си сложат костюми и разиграят някакъв сюжет, нещата се променят коренно. Така например съпругът, свикнал да вижда жена си по престилка, ще загуби ума и дума, виждайки я облечена с латекс. Нещата стават още по-интересни, ако говорим за трима души.

 

Фетиши

Един от всеки четирима мъже или жени се интересуват от фетиш игра. Фетишите са предмети, с които много двойки разнообразяват преживяванията си в леглото. Доказано е, че има мъже, които полудяват, когато жената докосне кожата им с дългите си нокти или я види с високи обувки. За някои тя трябва да бъде господарката, на която да се подчиняват. Така например само леко плясване с камшика по задните части може да предизвика силна възбуда.

 

Воайорство или ексхибиционизъм

Тази промяна може да бъде доста крайна за определени двойки, които държат на семейните ценности. Сексът на обществено място, например, е един вид ексхибиционизъм. Много мъже и жени не се притесняват от хорските погледи и дори се разгорещяват много по-добре, ако правят секс на открито. Според терапевти, ако поне един път в живота си не сте правили подобно нещо, трябва да рискувате, защото изживяването си заслужава.

 

Групов секс

Това вече е игра за напреднали и не всеки може да се впусне в нея. Необходимо е да бъдете непукисти, да имате самочувствие и да не се притеснявате от секса с непознати или пък познати, с които не сте имали интимни отношения. 10% от жените и 18% от мъжете в САЩ, участвали в горепосоченото проучване, споделят, че са правили групов секс. Висок е и процентът на онези, които не знаят какво е, но имат желание да пробват.

Коментари

Новини Варна