IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
19:20 | 26 март 2019
Обновен: 21:43 | 23 март 2024

Как да организирате хладилника си по време на диета?

Подредбата ще ви помогне да не се изкушавате

По материала работи: Пламен Янков
Как да организирате хладилника си по време на диета?

 

На диета сте… отново. Умът ви е само в хладилника и на всеки няколко минути се улавяте да отваряте вратата му. Ако вътре е пълно с полуфабрикати, сладки неща, суджуци, ликьори и т. н. нищо чудно, че ви е трудно да спазвате режим.
 

Tialoto.bg съветва да организирате рафтовете така, че да работят за вас и вашето отслабване. А именно:


Нарязани плодове
 

Веднага след като купите плодове, ги измийте и нарежете на кубчета опаковани. Поставете ги на места, които ще хващат окото ви всеки път, когато ви се дояде сладко и отворите хладилника.
 

Пригответе зеленчуците
 

Същото важи и за зеленчуците – мийте, режете, подредете в кутии, за да е готово всичко за консумация. Направете си миксове от салати, които лесно и бързо да хапвате на мига.


Обезмаслени продукти
 

Заменете всички млечни храни с такива, които са по-малко маслени. Изхвърлете плодовите млека – имате си обикновено мляко и торбички с плодове.


Заредете с протеини
 

Сьомга, пуешко, пилешко, яйца – те са ваш приятел по време на всяка една диета. Групирайте ги до вече нарязаните салати. Така лесно ще визуализирате цялото ядене и няма да се изкушавате от друго.
 

Изхвърлете алкохола и газираното
 

Нека не е пред очите ви постоянно. Дръжте вода и фреш в хладилника и дотам. Останалите питиета приберете на сухо и тъмно в някой долап, за който ще забравите.


Четете още: 

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна