IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:12 | 12 април 2019
Обновен: 07:12 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 15 - 21 април 2019 - РИБИ

Ще имате нереални очаквания свързани с ваше собствено дете

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 15 - 21 април 2019 - РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате нереални очаквания свързани с ваше собствено дете. Възможно е да бъдете подведени от прибързано дадени ви обещания, които няма да бъдат изпълнени или да повярвате на една лъжа. 


През тези седем дни мнозина ще се зарадват на пари или на радостна новина свързана с пари, която в повечето случаи ще дойде чрез мъж. 


През тази седмица избягвайте да се натоварвате с проблемите на други хора (особено на млад мъж) тъй като вашето влияние или помощ в тази ситуация ще са незначителни или безсмислени. 


Различните прояви на ревност в любовните ви отношения могат да подсилят вашата връзка, но всичко би трябвало да бъде с мярка и да не се бърка ревността желанието за контрол или чувството за собственост. През седмицата интересно развитие ще имат романтични отношения с представители на зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион.


Мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за постигане на реални резултати в работа или ангажименти, от които ще очакват добро заплащане или някаква друга облага. 

 

Младите мъже Риби ще преживеят едно емоционално разочарование, което ще ги научи по-добре да преценяват хората. 

Коментари

Новини Варна