IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
00:08 | 19 април 2019
Обновен: 23:18 | 23 март 2024

Седмичен Хороскоп 22 - 28 април 2019 (СКОРПИОН)

През седмицата може да възникне необходимост за пътуване или ще преживеете неочаквани събития свързани с хора от друг район

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен Хороскоп 22 - 28 април 2019 (СКОРПИОН)

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица различни събития, които ще касаят хора от семейството ви ще са причина за повече или по-чести телефонни разговори или срещи. 
 

През седмицата може да очаквате развитие на проблеми от финансов характер. Събитията сега ще благоприятстват едно по-добро развитие, независимо от конкретната ситуация. 
 

Ще успеете да постигнете желаното от вас развитие на ваши планове за тази седмица. Като цяло сега всяко събитие ще си има интересно развитие. 
 

През седмицата може да възникне необходимост за пътуване или ще преживеете неочаквани събития свързани с хора от друг район.


За някои от вас е възможно да възникне нов шанс в личен или професионален план свързан по някакъв начин с пътуване.


Мъжете от този зодиакален знак ще се зарадват на едно събитие, което в някои случаи може да бъде свързано с романтично приятелство или любов. 
 

На нови благоприятни финансови възможности ще могат да се надяват жените. Всичко обаче ще зависи от вашата работа и професионални умения. 

Коментари

Новини Варна