IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:05 | 15 май 2019
Обновен: 17:17 | 10 април 2024

Месечен хороскоп за юни 2019 (ДЕВА)

Вижте какво вещаят звездите за идния месец

По материала работи: Пламен Янков
Месечен хороскоп за юни 2019 (ДЕВА)

Ако сте родени под знака на Дева, юни ще бъде интересен месец за вашия любовен живот, особено ако сте несемейни или търсите сериозна романтична връзка. 


През този месец не бързайте да оценявате всяко ново познанство само по външния вид на човека или някои други фактори, които не покриват вашите очаквания. Дайте време на това познанство да се развие и вие да опознаете по-добре човека, преди да вземете окончателно решение. 


През юни бъдете внимателни при уреждане на стокови или имотни отношения с мъж, който може да прояви нечестност спрямо вас или да ви заблуди в нещо, което ще откриете много по-късно. 


Юни ще бъде благоприятен месец за зачеване или раждане на дете, за реализиране на планове свързани с ваше собствено дете или за работа и мероприятия свързани с деца. 


Сега ще имате удачно време да вземете някои важни решения свързани с бъдещото образование, с професионалното развитие или развитие на заложби на собственото ви дете. 


През юни ще имате по-динамична комуникация с ваши приятели познати от различни градове и държави. Ще създадете много познанства, някои от които ще бъдат романтични, други на професионална основа или на база общи интереси и хобита. 


Здравето на жена от кръга ви роднини ще създаде притеснения или ще изиска грижи за даден период от време. Не е изключено лечение в болница или специален вид терапия. 


През юни ще възникне събиране или ще преживеете важно събитие свързано с личния живот на момиче или млада жена от семейството ви. 


Жените над 35 годишна възраст ще се наложи да се погрижат по-сериозно за здравето си, което ще бъде нестабилно през този месец. 


Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак за младите жени Дева.

Коментари

Новини Варна