IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:09 | 15 май 2019
Обновен: 15:53 | 16 април 2024

Месечен хороскоп за юни 2019 (КОЗИРОГ)

Вижте какво вещаят звездите за идния месец

По материала работи: Пламен Янков
Месечен хороскоп за юни 2019 (КОЗИРОГ)

Ако сте родени под знака на Козирог, през юни ще имате финансовата и физическата възможност да приключите един сложен проблем или да се отърсите от безпокойство за бъдещето си. 


Някои нови моменти и преживявания през този месец ще ви дадат надежда за бъдещето и по-голяма увереност за развитието на собствените Ви планове. 


През този месец отношенията ви с деца или с по-млади от вас хора, ще са нестабилни изпълнени с чести конфликти или спорове, които обаче няма да променят вашите отношения. 


Ако сте родители, вашите лични планове за собствените ви деца ще срещнат неразбиране или противопоставене от страна на други роднини. 


Юни ще бъде благоприятен месец за любовни и романтични отношения и преживявания предимно с партньор, с когото живеете заедно, или който се намира на близо до Вас. 


Възможни са важни решения свързани с любовния ви живот, които определено ще бъдат за ваше добро. 


Плановете ви за развитието на ваши материални или имотни интереси ще се сблъскат с неприятности или затруднения, които няма да ви изненадат. Вероятно хора, които са част от вашето семейство ще имат противоположни идеи или планове по същите въпроси. 


През юни бъдете много внимателни във финансови отношения с хора от кръга ви приятели. Вероятността да загубите или да попаднете в неприятна ситуация е твърде голяма.


Юни ще бъде нестабилен месец за младите жени Козирог по отношение на тяхното здравословно състояние. Не пренебрегвайте симптомите на настинка, вирусна инфекция или някакъв друг проблем, и потърсете лекарска консултация. 

Коментари

Новини Варна