IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:04 | 15 май 2019
Обновен: 13:53 | 10 април 2024

Месечен хороскоп за юни 2019 (ЛЪВ)

Вижте какво вещаят звездите за идния месец

По материала работи: Пламен Янков
Месечен хороскоп за юни 2019 (ЛЪВ)

Ако сте родени под знака на Лъв, през този месец ще сте склонни да се връщате към минали преживявания, които са оставили дълбока следа у Вас. 


Ще сте склонни да се връщате към свои предишни планове и мечти, предимно такива свързани с дома ви или от материален характер и ще обмисляте възможността за тяхното реализиране в настоящето. 


Една неочаквана стресова ситуация ще предизвика силна паника от Вас, поради неподготвеността ви за подобно преживяване. Аз нямам очакване за някаква загуба или драма в живота ви, а по-скоро съдбата ще ви покаже, че човек винаги трябва да е готов за всичко. 


Този месец ще бъде неблагоприятен за бизнес пътуване или за развитие на професионални контакти с хора от други градове и държави. Всъщност неблагоприятното влияние ще се отрази върху конкретните резултати, които ще бъдат по-малки от това, което вие ще очаквате. 


През този месец бъдете внимателни при работа с финансови документи или при подписване на договор, в който има някакви финансови клаузи. Ваша грешка или недоглеждане може да ви коства бъдещи разходи или загуба на пари. 
 

 

Това ще бъде неблагоприятен месец за уреждане на наследствени дела от финансов характер. 


През този месец бъдете предпазливи при възникване на противоречия или недоразумения с хора от ежедневието ви, тъй като е възможно разногласията помежду ви да доведат до охлаждане на вашите отношения.


Юни ще бъде благоприятен месец за младите мъже Лъв, за тяхното финансово стабилизиране, за търсене на по-добри и перспективни източници на постоянен доход. 

 

Коментари

Новини Варна