IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:03 | 15 май 2019
Обновен: 06:28 | 24 април 2024

Месечен хороскоп за юни 2019 (РАК)

Вижте какво вещаят звездите за идния месец

По материала работи: Пламен Янков
Месечен хороскоп за юни 2019 (РАК)

Ако сте родени под знака на Рак, през юни ще направите "прочистване" в приятелските си отношения, като дипломатично или тихомълком ще се разделите с хора, които обичат да вземат или получават, но не и да дават. 


Някои родители родени под този зодиакален знак ще се намесят много категорично в личния живот на своето дете и по-специално ще повлияят за приключването на една приятелска връзка. 


Причината за това е, че вие ще усещате негативното влияние на този човек върху детето си и ще направите всичко възможно да го предпазите. 


През юни ще възникнат неприятности от място, откъдето най-малко очаквате и вие ще го приемете като вид предателство или грешка поради наивност от ваша страна. 


Не игнорирайте здравословните неразположения, които ще възникнат през този месец. 


В професионален план повечето от вас могат да очакват постигане на добри резултати, добри доходи и дори възможност за по-добри печалби или по-високо заплащане. 


През този месец може да получите предложения за по-добре платена работа, но нека това не бъде основният фактор, който ще повлияе на вашето решение. 


През юни мнозина ще се ангажират с предварително подготвени планове за ремонт или подобрения в дома си или за специално обгрижване на собственост, която притежават. 


Това ще бъде благоприятен месец за развитие на съдебно дело от имотен характер. 


През този месец добро развитие ще имат финансовите ви дела, особено тези от тях, които ще са свързани с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. 


Внимание обаче ще изискат предложения свързани с пари или някаква печалба, които ще получите от хора, които не познавате или с които сте се срещнали скоро. 


Благоприятно развитие през този месец ще имат вашите семейни и брачни отношения. Това ще бъде благоприятно време за сключване на брак и за организиране на различни семейни мероприятия.

Коментари

Новини Варна