IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:11 | 15 май 2019
Обновен: 06:28 | 24 април 2024

Месечен хороскоп за юни 2019 (РИБИ)

Вижте какво вещаят звездите за идния месец

По материала работи: Пламен Янков
Месечен хороскоп за юни 2019 (РИБИ)

Ако сте родени под знака на Риби, юни ще бъде месец на изпитание за вашия дух и воля. Песимистичните настроения, по-голямата ви чувствителност и емоционалност могат да бъдат ваши врагове. 


Опити за някакъв вид кражба или посегателство върху важни за Вас вещи, документи или информация, ще Ви разочароват от хора, които сте уважавали или приемали като приятели досега. 


През този месец родителите родени под този зодиакален знак ще имат сериозен ангажимент свързан с образование или развитие на заложби на собственото си дете. Възможни са допълнителни занимания в дома ви свързани с музика, рисуване и други артистични умения. 


Юни ще бъде благоприятен месец за пътуване, но е възможно някои от Вас да пътуват с цел лечение, престой в СПА център или балнеосанаториум. 


Юни ще бъде благоприятен месец за любовни преживявания, особено за хората над 30 - 35 годишна възраст, независимо от тяхното семейно положение. 


Младите жени ще се радват на късмет и на внимание от страна на важни за тях хора. Оценете по достойнство добротата на хората около Вас и не преигравайте.


Младите мъже Риби ще имат възможност да купят или продадат вещ или имот, които притежават. Като цяло през този месец подкрепа ще получат вашите материални цели и амбиции.

Коментари

Новини Варна