IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:07 | 15 май 2019
Обновен: 03:35 | 28 март 2024

Месечен хороскоп за юни 2019 (СКОРПИОН)

Вижте какво вещаят звездите за идния месец

По материала работи: Пламен Янков
Месечен хороскоп за юни 2019 (СКОРПИОН)

Ако сте родени под знака на Скорпион, за вас месец юни вещае неочаквани събития свързани с пътуване заедно със семейството Ви, контакти с роднини които живеят надалеч, сватба в друго населено място и други непланирани събития от семеен характер. 


Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак с партньор, който живее в друг град или държава и за преместване в последствие там, където той или тя живеят. 


През този месец ще ви търсят приятели и роднини за да ви споделят своите тревоги и да потърсят от вас съвет или помощ. 
За съжалениe, в повечето случаи тези събития ще бъдат свързани с неща върху, които никой няма контрол и които имат кармичен характер за този, за когото са определени. 


Не се натоварвайте с неща, от които не разбирате и в които не трябва да се намесвате. 


В финансов план като цяло ще може да реализирате своите очаквания, но не сте застраховани от грешки или прекалена доверчивост, която да ви направи лесна жертва на нечия измама или манипулация. 


Юни ще бъде по-благоприятен във финансов план за мъжете родени под този зодиакален знак, особено що се отнася до вече сключени договори или споразумения, от които ще се очакват и определени финансови приходи. 


През юни мнозина ще бъдете натъжени от една неприятна новина свързана с жена над средна възраст. 


Младите жени Скорпион да внимават с покупката на лични вещи, техника или уреди за дома, тъй като има опасност да купите нещо с лошо качество или то да не отговаря на вашите очаквания. 


Жените над 35-годишна възраст ще имат интересни преживявания или сънища с хора от Отвъдното.

Коментари

Новини Варна