IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:10 | 15 май 2019
Обновен: 10:29 | 20 април 2024

Месечен хороскоп за юни 2019 (ВОДОЛЕЙ)

Вижте какво вещаят звездите за идния месец

По материала работи: Пламен Янков
Месечен хороскоп за юни 2019 (ВОДОЛЕЙ)

Ако сте родени под знака на Водолей, използвайте месец юни за търсене на практични, дипломатични и удовлетворяващи ви решения на неприятности, които продължават вече няколко седмици или месеци. 


Ще възникнат благоприятни за това възможности, но те няма да са свързани с хитрости, манипулация или въвличането на други хора в конкретната ситуация. 


През този месец ще научите за сериозни проблеми в брака на човек от кръга ви приятели, които най-вероятно ще приключат с раздяла или с развод.  


През юни ще трябва да внимавате и да отсявате всяка информация, която ще достига до вас. Вероятността да ви заблудят с фалшиви новини или с невярна информация и твърде голяма. 


Не приемайте на доверие всяко предложение или покана. Научете се да виждате с разума си и да контролирате по-добре емоциите си. 


Юни ще бъде месец, в който ден с ден няма да си приличат. Трудно ще могат да се разграничат хубавите, безгрижните дни, от тези в които ще имате повече проблеми за разрешаване и неотложни ангажименти. 


Като цяло обаче това е месец, в който ще постигнете някакъв напредък и израстване, както като личност, така и в професионален план. 


Новите познанства нека не ви плашат, независимо колко странни и чудати хора ще бъдат вашите нови познати. 


През този месец по-сериозно напрежение ще възникне по един финансов проблем или разход на пари, в който всеки ще има право да защитава своята позиция, но не бива да се стига да прояви на инат. Компромисът е възможен и желателен. 


В края на месеца ще разберете, че неочаквано за Вас сте оставили зад гърба си, приключили сте един етап на развитие в дадена област или на определен ангажимент и то по най-добрия за вас начин.

Коментари

Новини Варна