IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
18:39 | 24 май 2019
Обновен: 03:03 | 24 март 2024

Лейди Гага превзема и театъра

Изпълнителката със свое шоу в Ню Йорк

По материала работи: Слав Велев
Лейди Гага превзема и театъра

В сряда Лейди Гага обяви, че за пръв път от две години се завръща в родния си град за концерт. Събитието ще се състои на 24 юни в театър Аполо в Ню Йорк.

 

Певицата ще изпълни едни от най-големите си хитове и ще зарадва публиката не само в залата, но и по радиото. Феновете ще имат възможност да чуят цялото изпълнение в каналите на SiriusXM, които са организатори на събитието.

 

"Винаги съм мечтала да изляза на сцената на Аполо. Нямам търпение феновете да видят едно невероятно шоу в това историческо място", заяви звездата.

 

В момента 33-годишната певица е в почивка след като приключи изпълненията си във Вегас. Там тя беше придружена от актьора Брадли Купър, с когото се превърнаха в звезден дует след успеха на филма "Роди се звезда".

 

Хитът "Shallow", който спечели милиони фенове по света и обра множество награди, включително и "Оскар", ще бъде една от песните, изпълнени от певицата.

 

http://dnes.bgDnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна