IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:06 | 24 май 2019
Обновен: 03:00 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (ДЕВА)

През тази седмица ще имате благоприятно време за начало на интимно или романтично запознанство

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (ДЕВА)

Ако сте родени под знака на Дева, в края на май ще преживеете събития, които ще ви изненадат приятно. За някои от вас те могат да имат връзка с нови хора в кръга от роднини, приятели или колеги.

 

През тази седмица ще имате благоприятно време за начало на интимно или романтично запознанство.

 

През тази седмица може да преживеете разочарование свързано с нереални очаквания или недоразумения свързани с пари или с финансов документ.

 

Избягвайте да се надявате на неща, които имат връзка с пари и се опитайте да контролирате максимално семейния си бюджет.

 

През тази седмица ще имате повод да се срещнете с роднини или с приятели, които ще бъдат за кратък период от време в града, където вие живеете.

 

Любовните срещи и романтичните преживявания ще имат специално място в живота ви, но се опитайте да съхраните и да обгрижвате хубавите неща в живота си.

 

Възникването на една неприятност през последните дни ще изиска от вас да вземете трудно решение.

 

Мъжете Дева ще имат важна за бъдещето си седмица, затова не разпилявайте времето и ресурсите си с незначителни неща или с хора, които нямат сериозни цели в живота си.

 

Жените ще имат по-благоприятно време във финансов план от мъжете от този зодиакален знак. Може да опитате късмета си в някаква лотария, но не прекалявайте.

Коментари

Новини Варна