IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:10 | 24 май 2019
Обновен: 06:20 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (КОЗИРОГ)

Това ще бъде благоприятна седмица да купите или продадете нещо

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (КОЗИРОГ)

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица вашите срещи или контакти ще се определят основно от интересите ви. Няма да сте склонни да си губите времето или ресурсите за неща, които не представляват интерес за вас.

 

Това ще бъде благоприятна седмица да купите или продадете нещо, да се ангажирате с имотен документ, да отдадете вещи под наем и други подобни действия.

 

През седмицата ще получите покана за събиране, което ще изиска покупка на подходящ подарък. Бъдете не само практични, но и изненадайте с нещо интересно.

 

През тази седмица може да се ангажирате с проблеми от най-различен характер на човек, който живее на село или дале от града, в който живеете вие.

 

Не са изключени грижи или разходи свързани със здравето на роднина.

 

Ако възникнат финансови проблеми тази седмица, не изпадайте в паника тъй като нещата ще имат по-добро развитие за вас през следващите дни и седмици.

 

Мъжете Козирог ще се наложи да се справят адекватно с различни неочаквани или стресови ситуации. Пазете се от инцидент поради самонадеяност. 

 

Жените ще преживеят приятни и неприятни изненади, но дори и в неприятните ще има нещо, което тепърва ще ви бъде от полза.

Коментари

Новини Варна