IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:05 | 24 май 2019
Обновен: 08:54 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (ЛЪВ)

През тази седмица ще създадете или развиете полезни за вас контакти

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (ЛЪВ)

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще създадете или развиете полезни за вас контакти и отношения, които вероятно ще ви помогнат да постигнете един успех или да реализирате един свой план.

 

През седмицата поради някаква причина ще бъдат важни отношенията ви с майка, дъщеря, баба, сестра или друга близка роднина.

 

През тази седмица дна непланирана среща или разговор ще ви накара да размислите за евентуална промяна в личния или професионалния ви живот с цел по-добра реализация или по-добър начин на живот.

 

През тези седем дни ще търсите причината за нечие специално отношение към вас.

 

Отношенията ви в бизнеса в голяма степен ще са на база финансови интереси, сделки или друг вид парични ангажименти, дори това да изиска от вас нововъведения или някакви промени в дейността, с която сте ангажирани в момента.

 

Ще следите внимателно действията на приятел, чийто начин на живот ви озадачава напоследък.

 

Мъжете Лъв ще се влияят твърде много от емоциите си и ще се оставят те да определят в голяма степен решенията и действията им.

 

Жените  ще се наложи да се откажат от една своя надежда, и да търсят нова цел или нов начин за реализиране на свое желание.

Коментари

Новини Варна