IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:03 | 24 юни 2019
Обновен: 09:15 | 15 април 2024

Колко горещо ще бъде твоето лято (Близнаци)

Какво предвещават звездите по време на твоята отпуска, работа или седмичната почивка

По материала работи: Деян Михайлов
Колко горещо ще бъде твоето лято (Близнаци)

Това лято ще бъде горещо, без съмнение (все пак е лято, нали). Въпросът е дали твоето лято през 2019 ще бъде горещо. Летни флиртове, луди приключения? Или пък цяло лято ще се потиш в офиса пред компютъра? Нека видим какво вещаят звездите за твоето лято…

 

Близнаци

 

Температурата на настроението ти: висока!

 

Перфектният цвят за горещите летни дни: жълто, оранжево, червено

 

Идеалната ваканция: на запад

 

ЛЮБОВ


Гореща! Близнаците са известни със своята емоционалност. Това лято тези емоции могат да прераснат в буйна страст, ако си в компанията на подходящия за теб човек. Ако имаш сериозна връзка, можеш да бъдеш сигурен, че тя ще устои на летните изкушения. Ако пък все още не си открил човека за теб, ще имаш много възможности за горещи летни флиртове това лято, макар че времето няма да ти стигне да се възползваш от всичките.

 

РАБОТА
 

Работа – какво беше това? Има големи шансове началниците ти да бъдат завладени до такава степен от горещите летни вибрации, че да забравят за всички задачи, които са ти възложили. Може да се насладиш на едно относително спокойно лято в офиса, като не броим някои дребни проблеми в началото на лятото и към края му, но нищо, за което си заслужава да се тревожиш.

 

ПРИКЛЮЧЕНИЯ
 

Определено приключения няма да ти липсват това лято. Още в началото ще завалят предложения за вълнуващи пътешествия. Времето също ще е с теб. Към средата на лятото ще последва затишие, но няма да скучаеш, тъй като има голяма вероятност да откриеш ново хоби или нов приятел, който ще направи времето ти по-интересно.

 

ПАРИ
 

Нямаш нужда от много пари, за да бъдеш щастлив. Финансовите проблеми няма да повлияят на настроението ти, макар че ще са осезаеми. Ако успееш да намалиш разходите си, това лято може да бъде също толкова забавно, колкото и предишните.

 

ПОУКАТА
 

Поуката няма да е само една. Ще научиш, че всеки човек сам определя съдбата си и че лошата работа води до лоши резултати. В спокойни води дори и най-лекият полъх е осезаем. Какво ли общо има това с твоето лято? Имай търпение и ще разбереш.

 

Коментари

Новини Варна