IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:04 | 24 юни 2019
Обновен: 22:15 | 17 април 2024

Колко горещо ще бъде твоето лято (Рак)

Какво предвещават звездите по време на твоята отпуска, работа или седмичната почивка

По материала работи: Деян Михайлов
Колко горещо ще бъде твоето лято (Рак)

Това лято ще бъде горещо, без съмнение (все пак е лято, нали). Въпросът е дали твоето лято през 2019 ще бъде горещо. Летни флиртове, луди приключения? Или пък цяло лято ще се потиш в офиса пред компютъра? Нека видим какво вещаят звездите за твоето лято…

 
Рак 


Температурата на настроението ти: понякога прекалено висока!

 

Перфектният цвят за горещите летни дни: за какво са ти дрехи

 

Идеалната ваканция: на хладно в планината

 

ЛЮБОВ


В разгара на лятото ще бъде по-горещо, в началото и в края, не чак толкова. Но това не е нещо лошо. Поне ще имаш достатъчно време да се подготвиш за горещите любовни приключения, а след това да охладиш летните страсти преди началото на есента. Ако вече си във връзка, може да очакваш някои леки спречквания с партньора си преди и след страстните ласки в леглото. Ако пък търсиш партньор, юли и август ще оставят трайни следи в любовния ти живот.

 

РАБОТА
 

Чака те доста работа това лято – разбира се, не през цялото време, но поне няколко седмици ще ти бъде доста напрегнато. Не се тревожи, тъй като упоритата работа ще ти се отплати към края на лятото. Това ще ти осигури една тиха и спокойна есен. А пък и какво по-хубаво от една истински заслужена, релаксираща ваканция през есента? Звучи чудесно, нали!

 

ПРИКЛЮЧЕНИЯ
 

Лятото може да започне малко по-мудно за теб тази година, така че не очаквай прекалено много вълнения. Но щом веднъж температурите достигнат 30°C, дните ти ще станат доста по-горещи. Най-много ще се забавляваш в компанията на приятелите си, но ще изживееш и незабравими мигове със семейството си. През август може да почувстваш лека умора вследствие на всички вълнения. Отдели си седмица, две за почивка.

 

ПАРИ
 

Понеже ще поработиш доста, финансовото ти положение ще се подобри. Въпреки това не си позволявай необмислени покупки. Според звездите, може дори да ти провърви в инвестициите, но не казват точно в какво. Бъди рационален и би трябвало да успееш.

 

ПОУКАТА
 

Най-вече, че света не се върти около теб и по-важното - че в това няма нищо лошо! Да бъдеш винаги центърът на вниманието, може да бъде доста изтощително. Време е да започнеш да оценяваш факта, че хората понякога няма да ти обръщат внимание. Както знаеш, слоновете помнят всичко, но хората не (за щастие). Това лято ще разбереш значението на тези думи.

Коментари

Новини Варна