IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:12 | 24 юни 2019
Обновен: 04:42 | 24 април 2024

Колко горещо ще бъде твоето лято (Риби)

Какво предвещават звездите по време на твоята отпуска, работа или седмичната почивка

По материала работи: Деян Михайлов
Колко горещо ще бъде твоето лято (Риби)

Това лято ще бъде горещо, без съмнение (все пак е лято, нали). Въпросът е дали твоето лято през 2019 ще бъде горещо. Летни флиртове, луди приключения? Или пък цяло лято ще се потиш в офиса пред компютъра? Нека видим какво вещаят звездите за твоето лято…

 

Риби 
 

Температурата на настроението ти: между 25 и 27 °C

 

Перфектният цвят за горещите летни дни: синьо или зелено – ти избери

 

Идеалната ваканция: морето, слънцето, плажът, няколко коктейла…

 

ЛЮБОВ
 

Вече знаеш отговора. Няма да има изненади. Ако си във връзка, това ще си остане така, защото двамата ще бъдете доволни и щастливи заедно. Ако пък си сам, със сигурност ще се появи онзи специален човек, който ще накара сърцето ти да забие лудо. Отдай се на чувството и не забравяй, че лятото е за забавления и нови хоризонти.

 

РАБОТА
 

Ще има и някои проблемни ситуации, но ти обичаш предизвикателствата. Може би си мислиш, че лятото не е най-удачното време за такъв тип предизвикателства, но ги приеми като възможност да покажеш най-доброто от себе си. Може да очакваш възнаграждение за твоите усилия във втората половина на лятото.

 

ПРИКЛЮЧЕНИЯ
 

Това лято те очакват толкова много приключения, че може да се наложи дори да пропуснеш някои от тях, ако искаш да ти остане време за почивка. Летните приключения тази година няма да са много по-различни от миналогодишните, но това е супер, защото миналото лято беше страхотно, нали! Ако решиш да посетиш друга държава, не позволявай на местните да злоупотребяват с добротата ти.

 

ПАРИ
 

Добри новини: парите ще ти стигнат да осъществиш всичките си планове това лято. Ще има и леки сътресения във финансово отношение – ту ще ти се налага да затягаш колана, ту ще си позволяваш глезотийки от време на време. Ще бъде добре, ако успееш да заделиш малко пари настрана, тъй като есента и зимата могат да ти донесат неочаквани финансови затруднения.

 

ПОУКА
 

Сигурно вече знаеш, че нищо не е толкова зле, колкото изглежда. До края на лятото ще разбереш също, че крякането не винаги означава, че в гьола има жаби. Какво?! Тези звезди не могат ли да бъдат по-загадъчни?

 

Коментари

Новини Варна