IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Живот
00:08 | 24 юни 2019
Обновен: 12:22 | 12 април 2024

Колко горещо ще бъде твоето лято (Скорпион)

Какво предвещават звездите по време на твоята отпуска, работа или седмичната почивка

По материала работи: Деян Михайлов
Колко горещо ще бъде твоето лято (Скорпион)

Това лято ще бъде горещо, без съмнение (все пак е лято, нали). Въпросът е дали твоето лято през 2019 ще бъде горещо. Летни флиртове, луди приключения? Или пък цяло лято ще се потиш в офиса пред компютъра? Нека видим какво вещаят звездите за твоето лято…


Скорпион 


Температурата на настроението: много над 30 °C

 

Перфектният цвят за горещите летни дни: синьо като небето и морето

 

Идеалната ваканция: с хубава книга под топлите, слънчеви лъчи

 

ЛЮБОВ
 

Любовта няма да изневери на страстния скорпион и това лято. Дори половинката ти да не е в настроение за ласки, ти ще успееш да постигнеш своето, благодарение на неустоимия си чар. Въпреки това, не притискай партньора си прекалено много. Дай му време да се настрои на твоята страстна вълна. Ако пък нямаш партньор, не се тревожи, лятото ще ти предложи много възможности за забавления, но за съжаление нищо сериозно.

 

РАБОТА
 

Кой би се тревожил за работа, когато навън е лято. Това ще бъде и твоята гледна точка, но за съжаление началниците ти не винаги ще я споделят, затова внимавай. Най-добре би било да се погрижиш за задълженията си и след това да се отдадеш на заслужената почивка. Ако не успееш да го направиш, може да се появят конфликти.

 

ПРИКЛЮЧЕНИЯ
 

Ще имаш много възможности за приключения това лято. От теб зависи кои ще избереш. За съжаление няма да разполагаш с неограничено време, тъй като ще изникнат някои ангажименти. Не позволявай на лошото настроение да те завладее, а се фокусирай върху приключенията, които те чакат. Повечето от тях ще споделиш с приятелите си, но някои с почти или дори напълно непознати за теб хора. Звучи вълнуващо, нали?

 

ПАРИ
 

Парите ще ти стигнат. Дори се очертава непредвидена печалба, която ще озари дните ти. Няма да е печалбата на живота ти, но ще бъде напълно достатъчна, за да си позволиш малко лукс. За съжаление към края на лятото се очертават и някои непредвидени разходи, така че не бързай да прахосваш всичко наведнъж.

 

ПОУКАТА
 

Най-важният урок за теб това лято ще бъде, че времето е най-ценният ти съюзник. Понякога може да ти се струва, че парите и лукса правят живота ти по-хубав, но това не е така. В компанията на твоите най-близки хора ще узнаеш, че понякога въгленът може да заблести по-силно от златото. Лятото ще ти разкрие какво точно означава това, само имай търпение.

 

Коментари

Новини Варна