IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:09 | 24 юни 2019
Обновен: 15:23 | 10 април 2024

Колко горещо ще бъде твоето лято (Стрелец)

Какво предвещават звездите по време на твоята отпуска, работа или седмичната почивка

По материала работи: Деян Михайлов
Колко горещо ще бъде твоето лято (Стрелец)

Това лято ще бъде горещо, без съмнение (все пак е лято, нали). Въпросът е дали твоето лято през 2019 ще бъде горещо. Летни флиртове, луди приключения? Или пък цяло лято ще се потиш в офиса пред компютъра? Нека видим какво вещаят звездите за твоето лято…

 


Стрелец
 

Температурата на настроението: от 0 до 100

 

Перфектният цвят за горещите летни дни: колкото по-цветно, толкова по-добре

 

Идеалната ваканция: тишина и спокойствие

 

ЛЮБОВ


За съжаление любовта няма да е гореща като лятото. Просто това лято ще има безброй по-вълнуващи неща за правене от това да прекараш деня в леглото с любимия. Но и страстта в тези моменти пък няма да липсва. Ако пък все още не си срещнал специалния човек, това лято може да се окаже най-подходящият момент за това. Дали обаче това ще прерасне в нещо повече, зависи изцяло от теб и от това колко усилия ще вложиш в тази връзка.

 

РАБОТА


Определено няма да скучаеш в офиса. В средата на лятото дори се очаква дребен конфликт да предизвика голяма суматоха между колегите и началниците ти. Това няма да те засегне пряко, тъй като ще работиш упорито. Ако успееш да допринесеш по някакъв начин за разрешаването на проблема, може да получиш малък бонус в края на лятото. Възможно е дори повишение или няколко дни отпуска. Ти кое би избрал?

 

ПРИКЛЮЧЕНИЯ
 

Това лято при теб ще се редуват периоди на голяма скука и силна умора, но това ще е най-вече вследствие на прекалено вълнуващите летни приключения. Тези приключения ще започнат да прииждат в средата на юли – най-доброто време за почивка и забавления след напрегнатата година. Началото на лятото се очертава да бъде по-спокойно, но пък те очаква голяма изненада (приятна), подготвена от един от твоите приятели.

 

ПАРИ
 

Парите покваряват хората. Парите никога не са достатъчно. В кое от двете твърдения вярваш? Дано да е първото, тъй като това лято няма да разполагаш с неограничени средства. Не би трябвало да имаш сериозни финансови затруднения обаче, стига да си умерен и скромен в желанията си. Опитай да балансираш между двете.

 

ПОУКАТА
 

След края на лятото ще осъзнаеш какъв дар е всеки ден от живота ти, дори и да е изпълнен с трудности. Хора, които не ти допадат толкова пък ще те накарат да осъзнаеш друг житейски урок, а именно: по-добре сам, отколкото в лоша компания.

 

Коментари

Новини Варна