IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:07 | 24 юни 2019
Обновен: 15:16 | 21 април 2024

Колко горещо ще бъде твоето лято (Везни)

Какво предвещават звездите по време на твоята отпуска, работа или седмичната почивка

По материала работи: Деян Михайлов
Колко горещо ще бъде твоето лято (Везни)

Това лято ще бъде горещо, без съмнение (все пак е лято, нали). Въпросът е дали твоето лято през 2019 ще бъде горещо. Летни флиртове, луди приключения? Или пък цяло лято ще се потиш в офиса пред компютъра? Нека видим какво вещаят звездите за твоето лято…

 

Везни 


Температурата на настроението: пролетна

 

Перфектният цвят за горещите летни дни: оранжево

 

Идеалната ваканция: в компанията на други хора

 

ЛЮБОВ
 

Няма до останеш без твоята доза горещи летни ласки. Но истината е, че ще трябва да се потрудиш за тях. Човекът, за чието внимание копнееш, изглежда няма да има достатъчно време за теб. Ако си в сериозна връзка, може да се почувстваш самотен. Ако пък няма човек до теб, ще останеш разочарован от новите запознанства, които ти предстоят. Не забравяй обаче, че точният човек те чака някъде, може би на плажа.

 

РАБОТА
 

Това лято няма да те товарят с много работа. Ще оцениш този факт истински по време на горещите летни дни. Лятната жега и работата не се съчетават добре. За твое щастие шефовете и хората, с които работиш ще бъдат на същото мнение. По някое време дори е възможно да ти стане леко скучно в офиса. Най-добре се възползвай от този момент и свърши нещо полезно.

 

ПРИКЛЮЧЕНИЯ


Приключенията това лято също ще са по-малко от миналогодишните. Ще трябва да се потрудиш, ако искаш да ти се случи нещо наистина вълнуващо. Защо не поканиш приятелите си на някое лудо приключение вместо да чакаш те да измислят нещо? Дори и да се наложи да вложиш малко повече усилия в организацията, определено ще си заслужава!

 

ПАРИ
 

Тъй като те чака относително спокойно лято, парите не би трябвало да са проблем. Възможно е дори да успееш да спестиш нещо или пък най-накрая да събереш куража да инвестираш в нещо голямо.

 

ПОУКАТА
 

Това лято ще осъзнаеш, че не винаги отделяш достатъчно време на половинката си. Ще разбереш, че понякога е хубаво да даваш повече от себе си, дори и да не ти идва отвътре. Освен това е възможно някъде в началото на лятото да разбереш, че пясъкът е най-горещ, когато студената морска вода го залее. Какво означава това, ще разбереш със сигурност до края на лятото.

Коментари

Новини Варна