IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:06 | 12 юли 2019
Обновен: 15:43 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 15 - 21 юли 2019 - ДЕВА

Вижте какво предвещават звездите

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 15 - 21 юли 2019 - ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица вниманието ви ще ангажират различни новини или събития свързани с роднина от мъжки пол. 


Новите познанства през седмицата и развитието на деловите ви контакти ще донесат интересни преживявания.  


Тази седмица ще бъде важна за професионалното ви развитие. За мнозина от вас ще възникне нова възможност, но е възможно да преживеете разочарование още в самото начало. Причината за това ще бъде липсата на достатъчно умения или ресурси от ваша страна.


Ако сте в процес на търсене на работа ще възникнат няколко възможности, но с временна ангажираност, което може да не ви хареса.
Ако в момента имате работа, бъдете изпълнителни и пазете работното си място. През седмицата ще възникне ситуация, която може да предизвика притеснение, нестабилност или объркване. 


Финансово седмицата не вещае затруднения, но ще трябва внимателно да обмисляте всеки свой разход. 


Някои от вас ще проведат разговори в семейството си, относно предстоящи приходи и разходи. 


Тази седмица ще имате възможност за благоприятно развитие на финансовите си дела (ако сте ангажирани с такива), но не действайте емоционално. 


В любовен план могат да възникнат недоразумения, които ще имат връзка с роднини или със семейните отношения на един от партньорите. 


Изненадите в семейството ви през тази седмица по някакъв начин ще са свързани с минали събития или с неща, които са се случили през последните няколко дни. 

Коментари

Новини Варна