IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:07 | 12 юли 2019
Обновен: 04:25 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 15 - 21 юли 2019 - ВЕЗНИ

Вижте какво предвещават звездите

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 15 - 21 юли 2019 - ВЕЗНИ

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще привлекат вниманието ви събития свързани с човек, който не живее във вашия дом. Тези събития по определена причина ще бъдат важни или интересни за вас. 


През тази седмица събития на работното ви място или в бизнеса ви ще са тема на важни разговори в семейството. Възможно е да се обсъждат важни решения, които да имат връзка с тези събития. 


Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак. 


Конфликт с по-млад човек ще ви създаде емоционален дискомфорт поради размяната на обвинения или обиди, които вие ще смятате за неоснователни. 


През тази седмица може да преживеете притеснение свързано с предстоящо пътуване. Някои от вас ще преживеят стрес свързан с транспортен инцидент. 


През седмицата голяма част от представителите на зодиакалния знак Везни ще имат грижи свързани със здравето на роднина, който живее в друго село или град. 


През седмицата очаквайте важна новина, покана или информация от страна на мъж. 


Развитието на някои важни за вас събития може да се позабави, но като цяло ще преживеете или постигнете това, което сте очаквали.  

Коментари

Новини Варна