IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
00:08 | 19 юли 2019
Обновен: 05:06 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (СКОРПИОН)

Това е седмица, в която ще трябва да сте готови да приемете на бързи обороти всяка нова информация или предложение

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (СКОРПИОН)

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица развитието на някои благоприятни за вас събития ще ви помогнеда излезете от едно състояние на тъга или несигурност. Предстои ви да получите новини или предложение, които ще са важни за бъдещето ви.

 

Разбира се, тук не става дума за бързото развитие на събития, а за възникването на възможности. Единствено с вашата собствена активност и амбиция ще можете ги да реализирате в близките месеци.

 

Това е седмица, в която ще трябва да сте готови да приемете на бързи обороти всяка нова информация или предложение. В повечето случаи те ще изискат от вас един нов начин на мислене, на работа, на планиране на важните неща в живота ви.

 

Седмицата ще бъде благоприятна за действия свързани с юридически или съдебен казус.

 

През тези седем дни ще осъзнаете преходността на нещо, което е било важно за вас в миналото ви. Сега след като обстоятелствата са се променили, ще осъзнаете, че е било безсмислено или безперспективно, а вие сте изхабили толкова много енергия на вятъра. Новите възможности, които ще възникнат през тази седмица ще са много по-добри и по-успешни за вас (особено в личен план).

 

През седмицата ще имате успехи в работата си, ако дейността ви е насочена към клиенти или публика.

 

Възможно е появата на нов колега, нов клиент или нов ръководител, което ще бъде едно благоприятно за вас събитие.

 

През седмицата избягвайте покупка на скъпи вещи или покупко - продажба на имот, тъй като има опасност от неприятна за вас грешка.

 

Като цяло това може да бъде една много продуктивна в професионален и бизнес план седмица.

Коментари

Новини Варна