IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:10 | 23 август 2019
Обновен: 21:41 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - КОЗИРОГ

Подгответе се за изпълнение на по-сериозни ангажименти и отговорности, които ще са свързани предимно със семейството или с ваши роднини

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица се подгответе за изпълнение на по-сериозни ангажименти и отговорности, които ще са свързани предимно със семейството или с ваши роднини. 


Мнозина около вас ще имат нужда от помощ или съвет при разрешаването на свои лични или семейни проблеми. 


Ако през тази седмица възникнат проблеми в собствения ви брак, то тяхното развитие може да продължи по-дълго време. 


През седмицата ще ви зарадва успех или друго специално събитие в живота на хора от кръга ви съседи или колеги. 


Здравословните проблеми (там където възникнат такива) ще се окажат по-сериозни, отколкото изглеждат или ще активират отново ваше старо заболяване. 


Седмицата ще бъде неблагоприятна за развитие на съдбен процес или за ангажирането ви с юридически казус. 


Жените Козирог ще се наложи да се ангажират отново със стари семейни или професионални дела. Ще се окаже, че тяхното изпълнение не е било направено както трябва, нещо е останало незавършено или има друга неочаквана ситуация. 


Мъжете ще се ангажират с документи, които са важни за развитието на техни лични или професионални дела. През тази седмица ще получите различни важни за вас новини или информация, от която ще зависят бъдещите ви действия и решения. 

Коментари

Новини Варна