IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
00:08 | 23 август 2019
Обновен: 06:19 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - СКОРПИОН

Ще преживеете положителни събития в работата или в бизнес

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете положителни събития в работата или в бизнес (ако имате такъв).  През тези седем дни хората около вас ще са склонни да ви помагат, без някакви специални очаквания от ваша страна. Появата на нови хора в живота ви също ще бъде за доброто ви развитие в личен и професионален план. 


През тази седмица ще имате интересна за вас комуникация с ваши стари приятели или хора, които вече живеят надалеч от вас. 


Това ще бъде благоприятна седмица за физиотерапия, за зъболечение или други някакви козметични процедури. 


През седмицата ще ви изненада неприятно един неочакван разход. Възможно е да има връзка пропуснато плащане или инцидент в дома ви. 


Ще преживеете през тази седмица различни неочаквани моменти, които могат да създадат кратък момент на безпокойство. Тяхната цел в повечето случаи ще бъде разчиставане на старото и освобождаване на ресурси и време за нови неща в живота ви. 


Някои от тези изненадващи преживявания ще бъдат ключ за разрешаване на стари проблеми или сложни отношения с хора около вас. 


Възникването на неочаквана ситуация в живота на мъж от кръга ви роднини, ще създаде паника и стрес в дома ви и в кръга ви от роднини. 


Жените Скорпион трудно ще планират ежедневните си задачи, защото промените свързани с тях ще са почти всекидневни. Приемайте без страх новите ситуации или събития в живота си. Те са начало или част от много по-големи и важни промени в живота ви. 


Мъжете ще имат приятни преживявания с интимната си или брачна партньорка, с приятели отблизо и далеч. Не се изкушавайте с извънбрачни отношения, ако имате собствено семейство. Вибрациите ще са благоприятни за искренните отношения и чувства и безкомпромисни към изневери и нелоялност към партньора. 

Коментари

Новини Варна