IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:11 | 23 август 2019
Обновен: 03:44 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - ВОДОЛЕЙ

Ще преживеете събития свързани със силни емоции

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете събития свързани със силни емоции, които ще касаят близка жена: майка, баба, сестра, приятелка и др. 


През седмицата ще получите новина свързана с някакъв вид житейска раздяла в семейството на приятели или съседи. Емоционалната драма в техния живот може да се дължи на грешки от миналото им, изневяра или на сериозен здравословен проблем. 


Тази седмица ще бъде важна за финансовите ви дела и за очакванията, които ще имате за доходите си през тези седем дни. Ще ви изненадат различни ситуации в този план, които ще изискат от вас бързи реакции и прагматични решения.


През тази седмица внимание ще изискат действията на човек от семейството ви, които ще са неразбираеми (неясни като цел) за вас. 


Това ще бъде благоприятна седмица за възстановяване на отношения с хора, с които сте спрели да комуникирате през последните няколко години. 


През седмицата може да възникне по-сериозен здравословен проблем свързан с млад човек, който вероятно не живее във вашия дом. Възможен е неприятен транспортен или трудов инцидент свързан с млад човек. 


Жените Водолей ще имат благоприятна седмица за пътуване. Изпозлвайте тези тенденции за създаване и развитие на лични или професионални контакти с хора от различни градове, села и държави. 


Мъжете ще са склонни към противоречия и конфликти дори за незначителни неща. Дребнавостта ви през тази седмица ще бъде причина да поставите на изпитание търпението и толерантността на хората около вас. 

Коментари

Новини Варна