IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
14:04 | 14 септември 2019
Обновен: 00:11 | 10 март 2024

Мадокс за баща си Брад Пит: Ще става каквото ще става...

Не е тайна, че между двамата нещата не вървят добре

По материала работи: Пламен Янков
Мадокс за баща си Брад Пит: Ще става каквото ще става...

Не е тайна, че сред една от основните причини за развода на Брад Пит и Анджелина Джоли бе скандал между актьора и сина му Мадокс.


След болезнения развод Пит все пак успя да се вижда с другите си деца, но отношенията му с него останаха студени.


Скоро Джоли бе забелязана да изпраща Мадокс на летището, тъй като той отиде да учи във факултет за биоинженери в Южна Корея. Докато е там той коментира и отношенията си с Брад Пит.


InTouch цитират Мадокс, който бил попитан дали Пит възнамерява да го посети в университета, а той отговаря: „Не знам да има такова нещо“.


И понеже отговорът се оказал недостатъчен за журналистите, те продължили да го разпитват с въпроси. Студентът бил попитан дали това означава, че отношенията с неговия баща са приключили, а Мадокс уклончиво отговорил: „Ще става каквото ще става“.


Слухове за влошените отношения между двамата витаят в медийното пространство, като дори се говори, че Пит казал, че вече не счита Мадокс за свой син. Дали това е истина и толкова ли е трудно на двамата да намерят път един към друг, тепърва ще разберем.


Tialoto.bg


Четете още: Знаци, че е време да започнете да спортувате и да се храните здравословно

Коментари

Новини Варна