IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:03 | 20 септември 2019
Обновен: 03:19 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - БЛИЗНАЦИ

Използвайте благоприятното време да реализирате планове и ангажименти, свързани с пари

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци, използвайте благоприятното време през тази седмица да реализирате планове и ангажименти свързани с пари. Запазете толерантност, дипломатичност и коректност в действията си. 


Любовния ви живот ще бъде интересен, ако сте склонни към приключения. През седмицата ще имате възможност да създадате нови запознанства или ще преживеете приятни изненади с настоящия си партньор. 


През седмицата вероятно ще ви се наложи да отложите разговор, поради желанието ви да избегнете неприятен спор или конфликт. 


Контактите ви с колеги или с клиенти трябва да са изчистени от емоции или излишни коментари от ваша страна. Може да имате едни очаквания за отношенията си с тях, а ситуацията да се развие в съвсем различна посока. 


Жените Близнаци ще са по-емоционални от мъжете и това ще ги прави склонни към романтични прояви, желание за интимност или пътувания (посещения) на специални места. Ако сте несемейни, използвайте тази седмица за търсене на нова връзка и избягвайте да я натоварвате още в самото начало с някакви специални очаквания. Развивайте новите си отношения стъпка по стъпка, ден за ден. 


Настроенията и действията при мъжете изцяло ще зависят от техните финансови възможности или интереси. Не смятам, че ще бъдете меркантилни или безкрупулни в отношенията си, но в никой случай няма да бъдете наивни или да си разпилявате безцелно времето и ресурсите. 

Коментари

Новини Варна