IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:05 | 20 септември 2019
Обновен: 12:07 | 13 април 2024

Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - ЛЪВ

Ще ви се наложи да помогнете на роднини или приятели да разрешат проблеми или неприятности, които са ги поставили в затруднено положение

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви се наложи да помогнете на роднини или приятели да разрешат проблеми или неприятности, които са ги поставили в затруднено положение. Те вероятно ще имат връзка с техния личен живот, който се влияе от събития свързани с интриги други злонамерени действия срещу тях. 


През тази седмица самите вие ще трябва да се погрижите за любовния си или семеен живот и най-вече да игнорирате всякакви опити за вмешателство от страна на други хора. Техните интереси или желания са противоположни на вашите и вие трябва да съхраните това, което е важно за вас. 


През тези седем дни ви предстои да преживеете събитие, което ще има връзка със среща, събиране или представяне предимно свързано с работата или с бзинеса ви. 


Жените Лъв ще вложат повече енергия в дела свързани с дома и семейството си. За това ще има няколко конкретни причини или внезапно ще възникне такава необходимост. 


Мъжете ще трябва да се погрижат за собственото си здраве. Не пренебрегвайте неразположенията си. Избягвайте стресови ситуация или рискови действия. Отношенията ви с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще изискат голямо търпение от ваша страна. 

Коментари

Новини Варна