IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:08 | 20 септември 2019
Обновен: 03:22 | 21 април 2024

Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - СКОРПИОН

Ще имате благоприятно време за приключване на стари ангажименти, които са важни за семейството ви

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще имате благоприятно време за приключване на стари ангажименти, които са важни за семейството ви. 


Тази седмица вещае различни събития свързани с роднини и приятели от близо и далеч. Не всичко ще ви радва, но и не всичко ще ви ядосва...


През тези седем дни ще търсите начини да разрешите битов проблем, проблем с техника, имот и др. Вероятно ще се нуждаете от професионалист или ще трябва да си осигурите достатъчно финансови ресурси за подобни действия. 


През седмицата ще сте нетърпеливи или ще смятате, че се товарите с много задачи, което може да създаде напрежение в отношенията ви с хора, които живеят с вас.


През тази седмица ще бъдете нетолерантни към хора, които ви пречат да реализирате плановете си, така както вие искате.  


Мнозина ще организират събиране в дома си или ще присъстват на такова свързано с роднини.  


Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж, сватба, кръщене или празнуване на юбилей. 


Жените Скорпион ще са впечатлени от действия или разговор с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Възможно е това да бъде мъж или роднина от страна на брачен (интимен) партньор. 


Мъжете ще са склонни към прояви на егоизъм, самоизолиране от активен социален или семеен живот. Истинските приятели или хората, които ви обичат ще разберат, че това е временно състояние, но все пак не натоварвайте други хора с емоционалните си настроения. 

Коментари

Новини Варна