IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:02 | 20 септември 2019
Обновен: 03:19 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - ТЕЛЕЦ

Ще имате възможност да възстановите свои загуби или лични контакти

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате възможност да възстановите свои загуби или лични контакти. През тези седем дни ще възникнат благоприятни за вас нови възможности или ще създадете отношения с хора, които ще ви помогнат да разрешите проблеми, ситуации и др.


Съдбата ще ви обезщети по някакъв начин за една загуба през тази година.


През тази седмица добро развитие ще имат любовните ви отношения. Ще имате желание и възможност да разговаряте за бъдещи общи действия и начинания. 


Това ще бъде благоприятно време за пътуване свързани с любими хора. Добро развитие ще имат ваши професионални дела с хора или институция от друга град (държава).

 
Сега обаче лесно ще се разкрият тайни или задкулисни действия, които ви засягат пряко. 


През седмицата бъдете предпазливи, но не конфликтни във финансови отношения с жени. 


Жените Телец ще са много подозрителни към добрите думи и комплименти на човек, който не е от собственото им семейство. Ще търсите причина за подобно отношение, тъй като интуицията ви подсказва, че този човек търси някаква облага или изгода от вас. 


Избягвайте хитрости, неискренни обяснения за неща, за които всъщност трябва да бъдете откровени и директни. Подобни действия от ваша страна могат да създадат нежелани усложнения в делата или в отношенията ви. 


Мъжете ще са нетърпеливи и докачливи. Това ще бъде проблем както в личните ви, така и в професионалните ви отношения. Ще влизате в конфликт, с идеята че защитвате своята кауза, но действителността не е такава...

Коментари

Новини Варна