IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
01:10 | 23 септември 2019
Обновен: 03:19 | 24 април 2024

Как всяка зодия показва любовта си към партньора - Козирог

Всеки има своя начин

По материала работи: Юлиян Атанасов
Как всяка зодия показва любовта си към партньора - Козирог

Действията говорят по-силно от думите. Това важи и за изразяването на любовта и отдадеността към партньора. Различните зодии имат свой собствен начин да покажат колко държат на любимите си хора. Въпреки че изразяването на обичта е твърде индивидуално, съществуват някои общи черти между представителите на отделните зодии. Ето как всяка зодия засвидетелства любовта си към партньора.

 

Козирог

 

Козирозите са много заети през повечето време. Те са ангажирани с работата си и се затрудняват да отделят специално време за него. Когато го направят, определено е от любов. Иначе обичат да демонстрират обичта си, като заведат партньора си на романтична вечеря, организират романтично бягство през уикенда или пък поръчват вечеря за двама за вкъщи, за да се насладят на миговете само и единствено в компанията на половинката си. Въпреки работохолизма си, Козирозите могат да изключат напълно мислите за работа и да се отдадат на романтика.

Коментари

Новини Варна