IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:03 | 18 октомври 2019
Обновен: 08:04 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 21 - 27 октомври 2019 - БЛИЗНАЦИ

Опитайте да запазите позитивизма и оптимизма за бъдещето си

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 21 - 27 октомври 2019 - БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица се опитайте да запазите позитивизма и оптимизма за бъдещето си. Научете се (ако все още не сте) да се радвате на хора и събития такива, каквито са. 


Като цяло ще бъде добре да не се натоварвате с големи очаквания за това, което предстои в живота ви през тези седем дни. Вие определено ще имате възможност да постигнете важни успехи. Хубавите неща обаче трябва да се развият естествено, без да ги натоварвате емоционално или с конкретни очаквания. 


През тази седмица мнозина от вас ще бъдат ангажирани със събиране свързано с роднина.


Това ще бъде седмица, която ще запомните с важно събитие или новина свързана с мъж. 


Възможна е малка печалба от тото, лотария, томбола и др.


През седмицата ще имате късмет откъм покупка на изгодна цена, което може да е повод за радост в дома. 


Жените Близнаци ще се стремят на всяка цена да реализират своите очаквания свързани с професионални или бизнес планове, сделки, покупки или продажби. 

 

Ще очаквате финализиране на важно събитие в живота на родственик. 


Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване. Насочете вниманието си към по-динамична комуникация с ваши роднини или приятели от различни градове и села. През тези седем дни за вас ще бъде важно да има повече динамика в ежедневието ви, а застоя е противопоказен за вашата психическа и емоционална стабилност.

Коментари

Новини Варна