IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:04 | 8 ноември 2019
Обновен: 08:40 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - РАК

Благоприятно време за създаване и развитие на приятелства

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - РАК

През тази седмица ще имате благоприятно време за създаване и развитие на приятелства, които ще бъдат важни за вшаите настоящи или бъдещи дела. Избягвайте да бъдете прекалено доверчиви и се пазете от хора с фалшива самоличност. 


През седмицата домашните ви дела ще се развиват нормално без някакви особени изненади. 


Може да използвате благоприятните тенденции на тази седмица за разчистване на стари проблеми, неприятности и задължения. 


Срещите, които ви предстоят през тази седмица ще са изпълнени с емоции, особено тези които ще бъдат свързани с ваши нови или стари приятели. 


През седмицата вероятно ще възникне повод за събиране, което ще приемете по необходимост или без особено желание. 


Използвайте тези седем дни за разчистване на недовършени дела и за планиране на нови. 


Любовта ще е бъде важен фактор за доброто ви настроение. А тя определено ще присъства в живота ви през тази седмица...


Мъжете ще бъдат изненади от възникването или развитието на някои събития. Това може да внесе известен смут в ежедневните ви планове, но вие ще съумеете бързо да се реорганизирате. 


Жените ще имат ясна идея какво искат и как да го постигнат през тези седем дни. Дори да предприемете някакви рискове, те ще бъдат разумни, добре обмислени и с добра подготовка от ваша страна. Отношенията ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъдат много емоционални. 

Коментари

Новини Варна