IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
00:06 | 15 ноември 2019
Обновен: 02:14 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 18 - 24 ноември 2019 - ДЕВА

Ще се ангажирате с различни важни домашни проблеми

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 18 - 24 ноември 2019 - ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с различни важни домашни проблеми. Те може да бъдат свързани с необходмостта от ремонт или подобрения. Може да обсъждате избор на нов дом, преместване в друго жилище и др. 

 

През седмицата ще се влияете при вземане на решения от мнението на жена, която може да е ваша родственица, колежка и др.


Плановете ви за тази седмица вероятно ще се реализират без усложнения. 


Тази седмица ще бъде успешна за вас, стига да не се поддадате на ленност или на емоции, които нямат нищо общо с вашите задължения. 


Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за реализиране на планове свързани с хора, които се намират в друг град или държава. 


Ще имате по-динамични контакти свързани с ваши семейни, приятелски или професионални отношения. 


През седмицата бъдете внимателни ако някой прояви странно любопитство относно личния ви живот или работа. Не бързайте да отговаряте на въпроси, които могат да разкрият (или да загатнат за) ваши планове или тайни. 


Като цяло ще имате една благоприятна седмица за личната си реализация, за стабилизиране на отношенията си. 


Жените ще са склонни към прояви на ревност (не само в любовта), на подозрителност в лоялността на други хора. 


Мъжете ще трябва да приемат по-сериозно домашните си задължения. Тяхното евентуално неизпълнение може да бъде причина за неприятни емоции в дома ви. 

Коментари

Новини Варна